Mellemøstlig catering

Referencer

Se hvad vores tidligere kunder siger om os

Simply Easy Learning
Socialøkonomisk virksomhed

Drevet af frivillige og ansatte kvinder i jobtræning, praktik og aktivering med rødder i de mellemøstlige lande. Overskuddet går til socialt arbejde.

Mad med kærlighed

Vi laver mad som vores forældre og bedsteforældre - med kærlighed og friske råvarer.

Formidling af kultur

Vi formidler kultur igennem mad, undervisning og folkekøkken. 

Kundeudtalelser

"Vi var meget tilfredse, stor succes! Meget lækkert tilberedt mad, og vi anbefaler at man lige betaler en smule ekstra for at låne jeres meget smukke fade. Den gode mad fortjener at blive anrettet i skåle og på fade, der i den grad passer til maden!

Vi har allerede skaffet jer et par nye kunder....

Venlige hilsner Susanne og co"

"Hvad jeg hører fra værten for arrangementet, var alle meget tilfredse med maden. De sagde det smagte lækkert og det var flot anrettet - selv i foliobakkerne :)

Det eneste konstruktive jeg kan sige er, at værten personligt nævnte at han regnet med, der var flere krydderier i maden. Men han syntes stadig, det smagte godt.

Alt i alt er vi meget tilfredse, tak.

Med venlig hilsen

Nadia"

"Hej Manal

Tak for mad. Det var atter en god oplevelse, og vi har ikke nogen forbedringer at foreslå. Ikke med hensyn til maden i hvert fald, men folk spørger, hvad det er de får. Så en lille seddel ved hver anretning med oplysning om, hvad det er, ville måske være en god ide.

De bedste hilsner

Franck"

"Hej Manal

Det var super lækkert mad og alle har været fuldt ud tilfredse.

Med venlig hilsen

Line"

"God service og fantastisk mad!

Til vores julefrokost 2016, bestilte vi mad fra Ishtar. De var supervenlige og imødekommende fra start. Maden blev levereret til tiden og med god service og det hele var meget lækkert. Kort sagt - nemme at kommunikere med, god service og fantastisk mad. Vi vil anbefale dem til alle!

Ida"

"Kære Manal

Tusind tak for rigtig lækker mad og god service. Det var en kæmpe succes...

Med venlig hilsen
Sheena"

"Hej

Tusind tak for den meget lækre forplejning i dag i Støberiet. Deltagerne i arrangementet var meget glade for jeres indbydende og smagfulde servering. Og som arrangør satte jeg stor pris på at I leverede god og imødekommende service før og under arrangementet. Tak for i dag.

Med venlig hilsen
Henrik"

"Kære Ishtar catering.

Jeg er ikke på facebook, og har således ikke muligheden for at rose jer i dette forum.

Det skal dog ikke afholde mig for at takke jer for levering af buffet til min 50 års fødselsdag 24/9-2016. Det var min tvillingsøster (kok, tjener) som ud-pakkede og fremsatte den bestilte buffet i mit køkken, sigende "det er sku i orden". Selv glemmer jeg nok aldrig den herlige duft af veltillavet mad, og adskillige minder fra rejser i Mellemøsten og Asien, der fulgte derved. Mageløst,- og i ekstrem grad velsmagende.

Super mad, en dejlig uhøjtidelig tilgang i forbindelse med bestilling, der gjorde min, og de ca 30 gæsters aften, uforglemmelig.

Tusind tak!

Erik Fischer."

"Hej Manal

Det var fantastisk mad! Alle gæster var begejstrede og I har fået et stor stjerne af rigtigt mange inklusive mig og min kone. Alle var også meget begejstrede for hele jeres koncept.

Også mængden af mad var glimrende, det er altid så ærgeligt at skulle smide en masse ud, men samtidigt dejligt hvis man kan invitere nogle af gæsterne på rester dagen efter. Og det var netop hvad vi kunne:-)

I forhold til om der er noget I kan forbedre, så kan vi kun komme med et forslag, og det er at I laver labels/kort som angiver hvad hver ret er - det er svært for gæsterne at se hvad hver enkelt ret er. Men når det smager så godt som det gør, så betyder det ikke noget - man spiser bare af det hele.

Så tusinde tak for fantastisk mad og I bliver med garanti anbefalet videre.

Venlig hilsen Anders"

"Kære Manal

 Det var en VIRKELIG god buffet I har lavet - alle mine gæster elskede jeres mad, og jeg er sikker på at nogle af dem vil spørge mig om jeres kontaktoplysninger hvis de skal have fest. Fadene var så flotte - jeg er glad for at jeg tog dem med.

Jeg manglede lidt listen over hvad der var, og hvad der hørte sammen. Jeg lavede små sedler, men jeg havde for eksempel ikke forstået at den stærke paste kom seperat. Jeg troede at lakseretten var stærk.

Jeg laver meget gerne en fin review på google.

Håber der var lidt overskud i budgettet, således at pengene bliver brugt godt.

Hilsen Dorte"

"Kære Manal

Tusinde tak for sidst. Alle var meget glade for jeres mad og der var rigelig af det. Det kneb lidt med fisken, men for den kuvertpris vi gav kan vi vist ikke forlange mere.  Alle syntes det var fantastisk hyggeligt at have Jer i køkkenet om eftermiddagen og det er helt sikkert ikke sidste gang vi ses. Jeg har lovet at vi lige skal have et nyt komfur i køkkenet først. Jeg har bedt alle i Trekroner om at anbefale jer rundt omkring.

Vi havde en dejlig fest med masser af sang og dans Hilsen Lise" 

"Kære Manal

Fra alle vore gæster har vi ikke hørt andet end at maden var Helt fantastisk, og det gælder al maden. En vore gæster bliver 60 år næste foråret og sagde samme dag til mig ”Jeg vil have præcis den samme buffet til min fødselsdag, så Gitte I må finde jer i at få den igen”- jeg svarede- meget gerne. Der var 14 børn der alle elskede maden ( danske børn kan godt være meget kræsne). Jeg bemærkede med stor tilfredshed at vores 2 veninder der kommer fra Rusland og Sri Lanka spiste rigtig godt til. Så Manal som du kan se var det et kæmpe hit. Husk at sige det til de andre. Stor tak og held og lykke med jeres nye Catering forretning.

De kærligste hilsener til jer alle
Birgitte"

"Maden fra dig/jer var bare fantastisk!!
Alt var super friskt og lækkert.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dig.
Mange tak.

Med venlig hilsen
Barbara"

Få etnisk mad

Udfyld formularen, hvis du skal bestille catering eller er interessereti at høre mere. Vi vender tilbage hurtigst muligt.