Mellemøstlig catering

De etniske rødstrømper bringer mennesker sammen om mellemøstlig mad

Om Ishtar:

Presse

Vi er Ishtar – De Etniske Rødstrømper

Ishtar er en socialøkonomisk virksomhed, der er drevet af frivillige og ansatte kvinder med rødder i mellemøstlige lande. Kvinderne har tidligere haft svært ved at finde job i Danmark og er nu enten i job, jobtræning, praktik eller aktivering hos Ishtar. Her tilbereder de lækker mellemøstlig mad fra deres hjemlande til både folkekøkken, catering og Ishtars delikatessebutik i Blågårdsgade på Nørrebro.

• Vi laver mad som vores forældre og bedsteforældre - med kærlighed og friske råvarer
• Vi formidler kultur igennem mad, undervisning og folkekøkken
• Alt overskud går til sociale formål på Nørrebro

Video om Ishtar lavet af Cinemateket ifm. Arabian Nights 2017.

Ishtar arbejder ud fra et Non-Profit princip, og rummer en cateringvirksomhed og en mellemøstligt delikatesse butik. Ethvert overskud i Ishtars forretninger går ubeskåret til sociale formål, og har i sine vedtægter bl.a. disse formålsparagraffer:

Ishtars grundlæggende formål er:

2.5 At styrke håbet for et godt fælles liv i Danmark, bl.a. ved at skabe kontakter mellem indvandrere og danskere for at fremme inklusion, tolerance og forståelse for forskellighed, samt ved at afhjælpe fordomme og stoppe enhver form for diskrimination.

2.6 At øge målgruppens selvværd ved at støtte denne i at udvikle egne kompetencer og bruge egne ressourcer i virksomhedens frivillige arbejde, herunder i butikken og ved virksomhedsarrangementer m.v. med mellemøstlig madlavning.

2.7 At styrke det frivillige sociale arbejde i lokalsamfundet.

Enhver støtte og ethvert samarbejde med Ishtar er understøttelse af vigtige sociale formål, og samtidigt en anerkendende håndsrækning til en udsat målgruppe, som igennem dette projekt arbejder for at skabe bedre rammer for alle beboere af Indre Nørrebro.

Få en autentisk madoplevelse fra Mellemøsten,
og byg bro mellem forskelligheder

Aldrig før har integration smagt så godt. Vores catering er tilberedt med kærlighed og tager udgangspunkt i autentiske opskrifter fra de lande, som vores frivillige kvinder kommer fra.

 Catering fra Ishtar er mad ud af huset til både store og små selskaber

Vores menuer kan leveres til både private begivenheder og firmaarrangementer, events, fester og kurser